Press release

11.02.2011

Xperience Volumising maskara

Xperience Volumising maskara

Nova Max Factor Xperinece Volumising maskara je odličan izbor za sve žene koje žele luksuzan volumen trepavica uz lagan osjećaj. Zahvaljujući dosad poznatoj i nagrađivanoj iFX četkici, te posebnoj mousse effect formuli, Xperience Volumising maskara daje do 3 puta više volumena.

Više
18.05.2010

Max Factor Max Color Effect!

Poigrajte se bojama uz Max Color Effect!

Više
26.08.2008

Max Factor Colour Collections ruževi za usne

Da li ste ikada kupili ruž i bili razočarani kada ste ga isprobali kod kuće jer ste shvatili da vam ta boja uopće ne pristaje? Da li ste ga onda spremili u ''ladicu'' sa svim onim drugim ruževima koje ste kupili, a zbog nekog razloga nemate ih srca baciti u smeće? Sa novim Max Factor Colour Collections ružem situacija se u potpunosti mijenja.

Više
26.03.2008

Max Factor Masterpiece Beyond Length maskara

Max Factor predstavlja Masterpiece Beyond Length maskaru koja produžuje i obogaćuje izgled trepavica naglašenom bojom koja se presijava stvarajući neodoljive i privlačne trepavice.

Više
07.11.2007

Max Factor Miracle Touch liquid illusion

Stvorite iluziju besprijekorno glatke kože sa Pat McGrath!

Novi Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion puder inovativan je oblik pudera. Pri dodiru s kožom pretvara se iz kompaktnog u lagani tekući puder, sa svojstvima koja mu pružaju da ravnomjerno prijanja na kožu. Kao rezultat, postiže se besprijekorno glatka koža – izjednačena glatka tekstura i savršeno prekrivanje u samo jednom dodiru.


Više
05.11.2007

Novi Max Factor Mastertouch tekući korektor

Novi Max Factor Mastertouch tekući korektor za precizno i savršeno prekrivanje gdje najviše trebate. Savršen je partner Max Factor puderima, uključujući Colour Adapt, Lasting Performance i Age Renew, pružajući dodatno prekrivanje gdje je najviše potrebno – za ublažavanje tamnih podočnjaka ili prekrivanje nesavršenosti kože (prištići, mrlje, pigmentacija…).

Više
04.11.2007

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss

Zavodljive i sočne usne cijeli dan! Max Factor je iznenadio sve prije par godina sa novitetom Lipfnity ružem koji traje cijeli dan zadržavajući istu boju. Sada predstavlja novo sjajilo i ruž u inovativnom duo pakiranju za prekrasne usne koje sjaje cijeli dan.

Više
03.11.2007

Nova Max Factor Masterpiece MAX maskara

Otkrijte MAX volumen za glamurozan izgled očiju s velikim i gustim trepavicama. Max Factor Masterpiece MAX maskara povećava volumen trepavica za 400%.

Više
02.11.2007

Max Factor Age Renew tekući puder

Izgledajte 5 godina mlađe u trenu.

Više
02.11.2007

Max Factor Flawless Perfection rumenilo

Rumenilo u kamenu koje kod nanošenja dobiva meku teksturu praha.

Više
  |<
1 2 3 4